Gratis wedtips, Voetbalweddenschappen.com doet het

Twee weten meer dan één, luidt het bekende gezegde. En dat geld zeker bij sportweddenschappen. Daar geldt de wet van de grote getallen. Dus wat als je gebruik kunt maken van de kennis van meer dan 500 voetbalkenners? Voetbalweddenschappen.com biedt je die unieke mogelijkheid. Met de voetbalvoorspellingen en de wedtips van Voetbalweddenschappen.com sta je er nooit meer alleen voor.

Hoe werkt het?

Voetbalweddenschappen.com heeft een eigen eredivisie voetbalpool. Daarin voorspellen meer dan 500 deelnemers wekelijks de uitkomst van de negen eredivisiewedstrijden. Met zoveel kenners kun je uit die gegevens interessante wedtips halen. Die houden wij niet voor onszelf, die delen wij met iedereen die geïnteresseerd is in voetbalvoorspellingen.

Op de pagina met voetbal voorspellingen kun je zien hoe de kenners de kansen voor de thuis- of de uitspelende ploeg inschatten. Ze zijn verdeeld in percentages voor winst, gelijkspel en verlies. Elke week vind je de wedtips voor de nieuwste speelronde in de eredivisie op deze pagina. Omdat de uitkomsten het resultaat zijn van meer dan 2000 ingevoerde voorspellingen zijn ze waardevoller dan die ene tip van een vriend of kenner.

Wat kost het?

Helemaal niets. Voetbalweddenschappen.com en de deelnemers aan de voetbalpool delen deze wedtips gratis en voor niets met jou. Weet je het al zeker, kijk dan even of onze spelers het met je eens zijn. Twijfel je over een of meerdere wedstrijden en heb je inspiratie nodig? Dan kunnen wij je net dat zetje geven dat je nodig hebt.

Ook voorspellen?

De voetbalpool is open voor iedereen, dus als jij een van de voetbalvoorspellers wilt zijn, meld je dan meteen aan als je onze wedtips bekijkt. Dan deel jij voortaan ook je tips met anderen én je kunt in de winterstop en aan het einde van het seizoen prijzen winnen.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s