Wesley Sneijder – Top 5 in Oranje

Vanavond speelt Wesley Sneijder zijn 131e interland voor het Nederlands Elftal. Één meer dan oud-doelman Edwin van der Sar en daarmee wordt hij recordhouder van Oranje. Na zijn eerste interland in 2003 tegen Portugal volgde nog vele memorabele wedstrijden voor de nummer 10 van het Nederlands Elftal. Hij was bij de hoogte- en dieptepunten. Wesley is een boegbeeld van Ons Oranje, al jaren. In de hoogtijdagen liep hij voorop, maar ook op moeilijke momenten zoals de afgelopen jaren, neemt hij zijn verantwoordelijkheid.

Een speler als Wesley Sneijder zal van waarde zijn voor Oranje, ook op zijn 33e verjaardag nog. Hopelijk zorgt zijn doorzettingsvermogen, ongekende kwaliteiten, leiderschap en zijn magische balgevoel ervoor, dat we ons alsnog gaan plaatsen voor het WK in Rusland. Als we het íemand gunnen, is het Wesley. Speciaal voor hem een top 5 van zijn mooiste doelpunten in Oranje.

5. Geniale goal met hak tegen China

4. De bevrijdende 1-0 in de play-off tegen Schotland (vanaf 3.55 in het filmpje)

3. De 4-1 tegen Frankrijk op EK 2008 (vanaf 1.00 in het filmpje)

2. De 1-1 tegen Mexico op WK 2014

1. De 2-1 tegen Brazilië op WK 2010

 


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s